Reparatie

Voor reparatie van uw boot/motor bent u bij Boot Center Wilnis van harte welkom. Ook de al wat oudere motoren zijn van harte welkom, deze kunnen wij door onze jarenlange ervaring vaak voor u herstellen. Ook kunt u bij ons terecht voor een servicebeurt aan uw motor. Uit de praktijk blijkt dat de kosten vaak laag gehouden kunnen worden door het gebruik van gereviseerde onderdelen. Voor een servicebeurt van uw motor bent u bij Boot Center Wilnis van harte welkom! Ook voor buitenboordmotor reparatie bent u aan het juiste adres. Boot Center Wilnis onderhoud & repareert elk merk buitenboordmotor!

Buitenboordmotor Onderhoud / reparatie Buitenboord motor

Buitenboordmotor  Onderhoud Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw buitenboordmotor is periodiek onderhoud belangrijk. Stel u bent tijdens een van de schaarse mooie dagen op het water en uw buitenboordmotor valt uit. Dit verpest een groot deel van het watersportplezier.

Met mooi weer is het minder erg dan met stormachtige wind op groot wat er.

De veiligheid van u en uw bemanning hangt er van af. Neem voorzorgsmaatregelen en zorg dat uw buitenboordmotor in goede conditie is. U kunt bij Boot Center Wilnis terecht voor een servicebeurt of een reparatie aan uw buitenboordmotor.

Aan het einde van de zomer is het vaarseizoen voor de meeste watersporters echt over.

En dat is dan meteen ook het moment om uw buitenboordmotor te onderhouden. Veel booteigenaren vragen ons dan of het wel nodig is om na deze zomer de motor te laten onderhouden. De zomer was immers nat en grillig en er zijn maar weinig uren gevaren. Wij vertellen deze booteigenaren dan dat het juist buitenboordmotor onderhoud juist nodig is als de motor niet veel uren gedraaid heeft. De olie en rubbers vinden het juist heerlijk om veel te varen! Voor meer info over service en onderhoud kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor meer informatie, of een prijsopgave kunt u gerust contact met ons opnemen.