Bootstoffering

Mogelijk bent u toe aan nieuwe bekleding voor uw boot, sloep of kruiser of wilt u uw bestaande kussens laten opknappen, zodat ze weer een optimaal zitcomfort krijgen. Boot Center Wilnis biedt u deze mogelijkheid. Wij maken kussens en bekleding voor uw boot in elke gewenste vorm, dikte en afmeting, voor zowel binnen- als buiten.

Alles wordt voor u op maat gemaakt in stof, leder of skai, afhankelijk van uw wensen en budget. Natuurlijk kunt u ook altijd met uw kussens, foto’s of tekening bij ons langs komen voor een prijsopgave, zodat u direct de diverse mogelijkheden kunt bekijken en een advies op maat van onze specialisten krijgt.

Wij tonen u graag de verschillende mogelijkheden om uw kussens vorm te geven, maar vooral de keuze van de zitkussens en rugkussens is zeer belangrijk voor het juiste zit- en slaapcomfort.
Wij leveren diverse soorten koudschuim, polyether, panteraschuim in diverse soortelijke gewichten, dus voor ieder gebruik kunnen we aan uw wensen voldoen.

Uw interieur hoeft trouwens niet geheel versleten te zijn om het te laten vervangen: een perfect onderhouden motorboot, zeilboot, speedboot, jacht of sloep krijgt immers een 2de leven met een nieuwe stoffering.

Boot Center Wilnis bootstoffering staat voor kwaliteitbetrouwbaarheid en service, mede door vele jaren ervaring met bootstoffering bent u verzekerd van een prima en eerlijk advies tegen een zeer schappelijke prijs.

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom waar u kunt zien hoe en met welke materialen wij werken. Wij kunnen u dan persoonlijk advies geven en u kunt alle stalen rustig bekijken.
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een selectie van deze stalen bij u thuis te beoordelen.

Belt u gerust voor meer informatie of kom langs in ons bedrijf.