Buitenboord Motoren

U kunt de volgende merken buitenboord motoren bij ons bestellen. Voor de prijzen kunt u de prijslijsten inzien. Interesse in een nieuwe buitenboord motor?

Neem dan contact met ons op middels de chatbutton rechtsonderin, ons telefoonnummer 0297-242200 of stuur een email naar info@bootcenterwilnis.nl

Honda

Honda motoren bieden de perfecte combinatie van kracht en prestaties, omhuld met prachtig zilver.

Bekijk de prijslijst

Yamaha

Yamaha bouwt volledig Japanse buitenboordmotoren, en streven naar perfectie. De motoren zijn dan ook betrouwbaar, hebben een laag geluidsniveau en zijn door hun compacte bouw licht in gewicht. Dit laatste zorgt voor meer kracht, snelheid en een hoger vaarcomfort. Het maakt de buitenboordmotoren ook zuiniger en schoner. De brandstofinname is minimaal.

Bekijk de prijslijst

Suzuki

De technologie van Suzuki is innovatief, functioneel en betrouwbaar. Met haar Japanse streven naar perfectie legt een Suzuki motor de basis om onbezorgd van jouw boot te kunnen genieten. Daar staat Suzuki ook voor in, en biedt daarom standaard 6 jaar garantie op haar buitenboordmotoren. 

Bekijk de prijslijst

Mercury

Geen enkel merk maakt een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter assortiment buitenboordmotoren dan Mercury: Verado, Pro XS, Fourstroke en SeaProen Jet. Mercury buitenboordmotoren zijn gebaseerd op decennialange innovatie en leiderschap en gebouwd om alles aan te kunnen. Ze staan garant voor legendarische prestaties, aangedreven door toekomstgerichte technologie.

Bekijk de prijslijst