Onderhoud buitenboordmotor kosten

Alles-in-een bootbedrijf
Ruim en gevarieerd aanbod aan boten
Ophaalservice

Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw buitenboordmotor, maar wilt u dat het niet te veel gaat kosten? Schakel Boot Center Wilnis in voor het onderhouden en repareren van binnen- en buitenboordmotoren. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs voor langdurig vaarplezier. Ons professionele team aan monteurs voert het onderhoud en eventuele reparaties grondig en netjes uit.

Met hoogwaardig onderhoud aan uw buitenboordmotor bespaart u op onverwachtse kosten

Voorkom onnodige kosten door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw buitenboordmotor. Met onze expertise zijn we in staat om de kosten voor het onderhoud aan uw buitenboordmotor zo laag mogelijk te houden. Echter waarborgen we wel de hoge kwaliteit waarnaar we streven. Indien uw buitenboordmotor onverwachts kapot gaat, bent u altijd welkom om langs te komen voor een reparatie. Wij helpen u ook graag met het monteren van:

Onze monteurs staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Kom langs voor onderhoud

Wilt u weten hoeveel het onderhoud aan uw buitenboordmotor gaat kosten? Neem dan nu contact met ons op om langs te komen voor een afspraak. Dan bekijken onze deskundige monteur hoeveel de kosten voor het onderhoud aan uw buitenboordmotor bedragen. Wilt u graag een nieuwe boot kopen? Bel dan naar 0297-24220 voor een offerte.