Riba Trailers

Boot Center Wilnis is officieel RIBA Dealer

Comfort en veiligheid

Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van de bouw van aanhangwagens (waarvan 25 jaar specialisatie in aanhangwagens voor boten) hebben van RIBA boottrailers de Europees standaard gemaakt op dit vlak.
Elk model trailer wordt ontworpen in functie van zijn, specifiek gebruik, volgens de strengste productiecriteria op de markt. De as, de exclusieve ophanging, het remsysteem, de dissel, de lastenverdeling zijn stuk voor stuk onderdelen die maken dat een RIBA niet veel meer te maken heeft met een klassieke aanhangwagen. Alles werd berekend met het oog op de optimale wegligging: méér veiligheid en comfort

Een unieke ophanging

Een RIBA herkent men bij de eerste oogopslag aan zijn uniek ophangingsysteem. De boot ligt letterlijk tussen de wielen. Door het zwaartepunt te verlagen kleeft de aanhangwagen als-het-ware op de weg. De wegligging is verbluffend zowel op rechte weg als in bochten.

Ideaal voor lange afstandritten

Dankzij een uitzonderlijke technologische voorsprong koppelt een RIBA optimale wegveiligheid aan uitzonderlijke bestendigheid tegen de veroudering. Zo behoudt uw kapitaal een aanzienlijk hogere investeringswaarde.
Het chassis wordt vervaardigd uit een centrale draagbalk in ruimbemeten profiel wat een stabiele eenheid waarborgt waarvan alle delen gelijkmatig belast worden. De regelbare dwarsbalk op het chassis maakt een zeer nauwkeurige verdeling mogelijk van de doorbuiging. De mechanische rem met progressieve werking is uitgerust met de "Ruck-Matic" waarmee achterwaarts manoeuvreren aanzienlijk vergemakkelijkt wordt.