Mercury Verado

Uitstekend vaarplezier

Als u zelf uw buitenboordmotor zou mogen ontwerpen, hoe zou die er dan uitzien? De technicus van Mercury hebben goed geluisterd naar vaarliefhebbers zoals u, en hun wensen verwerkt tot een geweldig product: de Verado. Tot dusver de enige in serie geproduceerde viertakt buitenboordmotor met een compressor. De aangetoonde betrouwbaarheid, de soepele prestaties en het grote bedieningsgemak maken de Mercury Verado tot het meest geavanceerde aandrijfsysteem op het water.

Duurzaamheid ten top

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend. Zo is de Verado bijvoorbeeld voorzien van lange bouten die door het hele motorblok en de hele cilinderkop lopen. Hierdoor ontstaat een motorblok en cilinderkop uit één geheel waarin geen compressie spanningen aanwezig zijn, hierdoor wordt het systeem nog betrouwbaarder doordat de effecten van uitzetting en inkrimping worden opgeheven. Verder wordt de duurzaamheid van de Verado verbeterd door de exclusieve geïntegreerde Mercury-oliekoeler die de olietemperatuur op het juiste niveau houdt en olieverdunning tegengaat.

mercury-buitenboordmotor

De juiste uitrusting

De Mercury Verado biedt lower units voor meerdere toepassingen, of u nu één of meerdere motoren gebruikt, onder de kust vaart of buitengaats. Met meer dan zeventig jaar ervaring op het gebied van aandrijfsystemen voor boten weten wij precies wat het beste werkt.

Soepel en stil

De Mercury Verado met compressor is bijzonder stil. De lijnmotor is beter uitgebalanceerd en loopt soepeler dan de traditionele v-blokken. En bij de zescilindermodellen is de powerhead volledig gescheiden dankzij het unieke ophangingssysteem voor de geavanceerde middensectie, waardoor er vrijwel geen trillingen zijn.

Bekijk hier de prijslijst van Mercury buitenboordmotor.

Comments are closed.