Mercury Optimax

Bekijk hier de prijslijst van Mercury buitenboordmotor.

Beproefde motoren

De Mercury OptiMax brengt liefhebbers van watersport al meer dan tien jaar snel, efficient en betrouwbaar naar hun plaats van bestemming. Niet verrassend, want met dat doel is de buitenboordmotor ook ontworpen. Het unieke systeem voor directe brandstofinjectie (DFI ) is krachtiger, zuiniger, betrouwbaarder en veelzijdiger dan alle andere DFI- systemen voor buitenboordmotoren. Misschien is de OptiMax juist daarom wel ‘s werelds best verkochte direct ingespoten buitenboordmotor.

Het voordeel van Mercury’s systeem voor directe brandstofinjectie

Hoe kleiner de brandstofdeeltjes, hoe beter de verbranding. Het DFI- systeem van de Mercury OptiMax injecteert een nevel van microscopisch kleine, verstoven brandstof- en luchtdeeltjes rechtstreeks in de cilinder. Deze brandstofdeeltjes zijn slechts een fractie van de doorsnede van een menselijke haar en verbranden daardoor sneller, schoner en vollediger. En dat leidt tot een lage uitstoot, een grotere brandstofbesparing en betere prestaties van een motor die ook nog eens duurzaam is.

Onderscheid u van de rest

Wilt u zich onderscheiden van de rest zodat anderen het nakijken hebben? Geen probleem. Wat snelheid, vermogen en acceleratie betreft, laat de Mercury OptiMax ProXs de concurrentie ver achter zich. De Mercury OptiMax Pro XS- modellen zijn rechtstreeks afgeleid van de Mercury OptiMax-racemotoren, waarmee meer wedstrijden zijn gewonnen dan met alle andere buitenboordmerken bij elkaar.

Zuiger omhoog, zuiger omlaag

Een op- en neergaande zuiger: twee simpele slagen die het verschil in vermogen uitmaken. De 75 - 125 pk OptiMax-modellen zijn het summum van jarenlange technologische innovatie. Van meet af aan wilden we vaarliefhebbers een buitenboordmotor met een
uitstekende acceleratie en topsnelheid bieden die bovendien voor een duidelijke, duurzame brandstofbesparing zorgt.

Bekijk hier de prijslijst van Mercury buitenboordmotor.

Comments are closed.