Aquabat Sport Infinity 750

Aquabat Sport Infinity 750

Sport Infinity 750 walkaround doet denken aan Stromboli, een van de vulkanische Eolische eilanden, bekend om zijn "sciara di fuoco" rode en zwarte vulkanische lava die zijn majesteit aan de wereld laat zien. De ontwerpdetails versterken de boten. Degelijkheid en klasse samen zijn de kenmerken die op het eerste gezicht opvallen van de Aquabat-boten. In onze boten wordt niets gemist. Het dashboard is gericht op de bestuurder, verfijnd en zeer leesbare analoge instrumentatie; de standaard accessoires zijn compleet, maar Aquabat biedt ook een breed scala aan optionele uitrustingen waarmee de boot kan worden aangepast aan alle behoeften en smaak. Zeilen aan boord van Aquabat is altijd een plezier.

Inclusief: Gasafzuiging, as 360°, aparte toiletruimte met spoelbak, achtercompartiment actuator, autoclaaf, boeg- en brulklemmen, zijconsole met centrale stuurconsole, fornuis en spoelbak, koelkast, volledige kussenset, douche aan achtersteven, ankerkluizen aan boeg en achtersteven, ankerstok, centrale peack in de cockpit, achtersteven peack onder bank, vrouwelijk oog, bout in ankercompartiment, externe spoelbak, navigatielichten, voorruit pilot console, bowplate, cabine deur, preekstoel boeg in staal, bedieningspaneel, brandstoftank 300lt met indicator, watertank 90lt, gekleurde lijn, achtersteven rugleuning, automatische lenspomp, cabineverlichting, hoffelijkheidslichten, 4 zijpoortjes, tafelpoot, boegrail in staal, bootladder, hoorn, elektrische kaapstander, hydraulische besturing, elektrisch toilet, batterij swich, schakelpaneel.

Optioneel: Rompdeksel, kompas, bimini, rolbeugel, stereo, gekleurde romp, omvormer, acculadersysteem, staafhouder, platform met bootladder, platform met motorrem, teak, kussens "lux".

Specificaties Aquabat Sport Infinity 750:
Lengte: 7.50m
Breedte: 2.55m
Gewicht: 1700kg
Aantal personen (CE categorie C): 8
Aanbevolen vermogen: 225 - 350pk

Verkoopprijs Aquabat Sport Infinity 750: €46.250,-

Berekend de maandprijs

Comments are closed.