Aquabat Aquafish 550

Aquabat 550 fish

Aquafish 550 is ontworpen voor vissen, met een Spartaanse forniture en een grote draag- en transportcapaciteit met een minimale diepgang; deze boot is ook geschikt voor de rivieren en is de beste boot, zelfs voor de meest veeleisende vissers. Onder de verschillende technische curiosa van deze boot, van de compacte, agressieve en moderne stijl, moeten we de rationele studie van de binnenruimtes benadrukken met een peack voor levend aas.

Inclusief: schacht 360 °, ankerkasten op boeg en achtersteven, boeg- en brullende schoenplaten, gewatteerde boegstoelen, centrale kuip in de kuip, ankerkasten op boeg, navigatieverlichting, boeg, plexiglas breedbeeld, zelflozende kuip, preekstoelboog in staal , bedieningsvenster, bestuurdersstoelcompartiment met peack voor levend aas, ventilatie- en recirculatiewatersystemen, hydraulische besturing met enkele kabel, tabletten achtersteven, hengelhouders, console-afwerking in staal, lenspomp, bootladder.

Optioneel: kompas, douche, stereosysteem, T-top, hekplatform met bootladder, hekplatform met motorbeugel, gekleurde romp, gekleurde lijn, brandstoftank met indicator, consolle afdekking, rompafdekking, bimini, hoorn, accessoirehouder in glasvezel .

Specificaties Aquabat Aquafish 550:
Lengte: 5.50m
Breedte: 2.36m
Gewicht: 650kg
Aantal personen (CE categorie C): 6
Aanbevolen vermogen: 40 - 100pk

Verkoopprijs Aquabat Aquafish 550: €14500,-

Berekend de maandprijs

 

 

Comments are closed.